HEM: wavecom.se
Kontakta oss
Support sidan!
Sök dömännamn och webhotell!
HEM: wavecom.se Våra tjänster Support Partners sidan. OBS! Användarnamn och lösenord krävs! Kontakta oss Sök dömännamn och webhotell! Sök dömännamn och webhotell!
  Wavecom AB erbjuder företag, föreningar och offentliga organisationer en total lösning inom IT och kommunikation. Vårt breda sortiment av produkter och tjänster täcker hela organisationens behov för en lyckad och problemfri satsning. Med mer än 20 års erfarenhet och mångsidighet inom området, skräddarsyr vi individuella system som anpassas för just Er organisation. Detta sker efter en nogrann behovsanalys som är grunden för att leverera en pålitlig och framtidssäker lösning.

Wavecom AB´s produktområde sträcker sig allt från PC till mer avancerade och komplexa system. PC och server, Nationella och internationella Internetaaccesser, VPN, administrationssystem, kassasystem, övervakningssystem, webbhotel, webbshopp och webb-produktion, telekommunikation (Företagsväxlar, GSM och 3G) är några exempel på vårt utbud.

Med andra ord, utgör Wavecom AB, puzzelbiten i Er affärsvärld.
Nya tjänster IP-telefoni Publika accesser
Utveckling av ett nytt system (COMS) pågår för fullt. COMS kommer att ge användaren full kontroll över tillgänliga tjänster som bl.a. innfattar brandvägg, router, mail, kundrelations-management, databashantering, informationsflödeshantering som gör det enkelt och snabbt att administrera webbplatsen, m.m. Kontakta oss för mer info... Ip-telefoni har tagit en ny och spännande fart. Wavecom AB har under 2005 levererat flera system från bl.a. Ericsson, Cisco och DeTeWe till företag och organisationer. Samarbete med Relacom inleds vilket gör det möjligt att leverera och installera i hela landet. Kontakta oss för mer info... Publika accesser, s.k. HotSpot blir allt populärare och smartare. Wavecom AB har under åren dels utvecklat egna produkter och dels levererat några av marknadens ledande produkter. Vi har byggt ett antal system runt om i sverige. Kontakta oss för mer info....
.
Data: Telefoni:
Nätverk och säkerhet Växlar
PC, Server och Macintosh IP-Växlar
Bredband Systemtelefoner
Kassasystem Mobiltelefoner
Webbhotell och Webbtjänster IP-Telefoni
 
MÅNGSIDIGHET/ EN LEVERANTÖR
.
BREDBAND
NÄTVERK
TELEFONI, VÄXEL, IP, MOBILT
SERVER, PC OCH BÄRBART
SÄKERHET
MJUKVARA, INTEGRERING
BUTIKSDATA OCH KASSASYSTEM
LÖSNINGAR OCH KUNDANPASSNINGAR
  ©2006 Wavecom AB |
| webmaster@wavecom.se