Sök dömännamn och webhotell! Sök dömännamn och webhotell!
  Kompetens   Kvalité   Pålitlighet  
* 20 års erfarenhet
* Komlexa system
* Integrering
* Kommunikation
* Bredband
* Säkerhet
* Mobila lösningar
* VPN lösningar
* IP-telefoni
* Telefonväxlar
* Intel
* Cisco
* Microsoft
* Lenovo
* HP
* Fujitsu-Siemens
* Citrix
* Unix
* Ericsson
* M.fl.
* Kompetens
* Rikstäckande
* Systembevakning
* Backup
* Leveransgaranti
* Produktgaranti
* Partnerskap
* Uppdatering
* Utbildning
* M.m.
System (Hårdvara, Mjukvara & Nätverk)
Med Wavecom som leverantör av lokala nätverk, servrar, arbetsstationer och mjukvara, får Ert företag en totalleverantör och en lösning anpassad efter Era behov. Med mer än 20 års erfarenhet och samarbete med ledande tillverkare, har Ni tillgång till högsta service-/kompetenskvalité samt pålitliga och driftsäkra system.
Våra kunder får även ta del av World-Wide-garantiprogrammet som vi erbjuder i samarbete med Intel, Microsoft, Kingstone, m.fl. Vid varje leverans genomför vi kvalitets-/funktionskontroll samt systemstruktur, som lämnas till våra kunder i form av ett protokoll.
Tack vare vår breda portfölj av produkter och tjänster, kan vi ta hand om hela nätverket, telefoni, bredband samt allt övrigt kommunikationsbehov och kan därmed harmonisera användningen för våra kunder. kontakta oss för mer info
 
bredband
Som bredbandskund hos Wavecom får Ni mycket mer än en internetaccess till en överkomlig kostnad. Oavsett vilken lösning Ert företag behöver, levereras våra Pro-accesser med en kraftfull brandvägg som är förberedd för alla aktuella samt framtida bredbandstjänster och som aktiveras efter kundens behov. Detta gör att vi även kan bevaka kund-accesser och snabbare kunna åtgärda eventuella fel som kan uppkomma.
I samarbete med andra operatörer, kan vi leverera anslutningar till hela Sverige samt länder i Europa, Baltikum, Asien och andra delar av världen. I och med detta blir det lättare för oss att förse företag placerade på olika geografiska platser, nationellt samt internationellt, med kundanpassade lösningar såsom VPN, IP-Telefoni, gemensamma applikationer för informationspublicering, m.m. kontakta oss för mer info
 
 
 
 
 
 
 
Telefoni (Mobilt, Fast och IP)
Telefoni och datakommunikation har på senare tid gått samman. Med kompetens inom båda områden, har vi försprånget att utveckla och leverera telefonilösningar med dataintegration för bästa och framtidssäkra system. I samarbete med bl.a. Relacom (Flextronic) och TeliaSonera kan vi leverera och installera telefonilösningar i hela Sverige.
     
Aastra - Telefonväxlar, IP-Telefoni. DECT
     
     
   
 
Webhotell, e-post och webdesign
Med en dedikerad kapacitet och en serverpark av kraftfulla webb-/mail och andra tjänsteservrar, kan vi erbjuda kompletta paket för alla behov. Enkla webbsidor till mer avancerade och komplexa tjänster som e-handel (webbutik), statistik/enkätundersökningar, mediepresentationer, m.fl.
Samtliga paket innehåller webmail, WYSIWYG (Online publicering/ redigering av webbsidor).
Wavecom AB är registrar för internationella domännamn samt .se

Registrering och priser
 
  ©2006 Wavecom AB |
| webmaster@wavecom.se